11 December, 2012

pahal dengan entry ni?

aku tak percaya cintaaaaa. aku tak percaya cintaaaa. aku tak percaya CINTA!! hey heyy. namaku tak perlu disebutkan. dari suara pasti kau kenal ku. rupaku tak perlu dibayangkan!! sekian intro yang agak comel. HAHA. well, terrbawak bawak dengan cerita IAD. cerita dah lama tapi baru tengok. well, I paid RM15 and 6% of government tax for IAD at Astro First even dah melambak diupload kat you tube. nampak tak betapa support nya gua kat local film? tengok sampai muntah. HAHA.

nak mulakan cerita, sebenarnya aku baru tengok Breaking Dawn Part 2. well, for me, part 2 lagi best dari part 1. nak tahu kenapa? sebab masa part 1 gua tengok midnight movie. so dengan itu gua tidur lah dalam hall. rugi betol. tapi part 2 ni, gua merajuk dengan S lagi satu tengok siang siang. so dapat lah focus. even tak berapa faham sambungan nya dari part 1. berkenaan dengan cerita 8/12/2012 hari tuu. ala yang extreme ride mountain dew tuuu. haa, yang gua target Chevrolet Colorado tuu. haaaa. actually. gua tak dapat pun. sedihhhhhh. tapi sikit happy tu adalah sebab berpeluang cakap dengan Zahid, dengar suara sendiri dalam radio dan dapat menang RM100. HAHA.

mungkin ni sedikit macam diari lah. tapi, certain people tak suka yang blog dijadikan as a diari. by the way. bukan selalu gua post pasal my routine life kot kat dalam blog ni. saja nak gedik dekat tanah sendiri. for those yang tak suka baca tu sila lah get out. HAHAH. well, pahal gua gedik sangat ni? hari ni mungkin gua rasa sangat bahagia kot. nak tahu ke? tak payah lahh *even takde siapa nak ambil tahu. tapi kan, mcam best pula update macam ni kat blog kan. dapat meluahkan self kegedikan. haha, mana datang ayat tu entah?

post lah entry sikit sebelum tidur. even besok kena bangun awal untuk kursus IWK kat bukit Jalil. ada sikit gambar gedk gua nak share. haha











dan seperti biasa. gua sangapkan Kenny Rogers. saya nak makan ayam panggang dan pasta (commercial break Kenny Rogers Roaster) ayam panggang kurang lemak dengan rasa yang hebat, di Kenny Rogers Roasters marilah kunjungii.) HAHAHA. ACTUALLY, gua rindukan Sulaiman. dah 18 tahun tak jumpa rasanya. silakan muntah. wait, pahal gua happy sangat je ni? kbai. *.*