20 November, 2012

highway and transportation in environmental engineering

dah settled dua paper. tinggal satu lagi, lagi satu tu paper apa? kejuruteraan air sisa lah toqq. tapi satu sem ni macam tak cukup nak belajar semua. so kesimpulannya, sabtu ni gua nak gorengg kentang je lah. haha. adilkah ini? 
paper tadi, highway macam tutt tutt tuuuttttt! haha, mungkin kerana aku  terlampau stress jawab soalan kot. dan the invigilator aka ustaz Nahrawi tak habis habis ajak aku berborak waktu aku sedang sibuk menjawab soalan. ehhh, takde watu lain ke ustaz. mungkin dia tengok aku stress sangat jawab soalan tu kot. by the way, dengan menjawab paper highway and transportation in environmental engineering. aku terasa macam seorang senior engineer tau. hahah 
dan ini harapan nusabangsa aku supaya encik zamri tanda soalan aku dengan penuh rasa bertimbang rasa dan tanpa ikut format 100%. 


1 comment:

Meatball said...

hai..nak tny subjek highway tu susah tak? ada kira2? ke teori? ambil civil eh?