25 September, 2012

dah 3 tahun. baru mahir

hai semua. apa yang 3 tahun tu?
mood datang untuk kembali pada lisathemell ni bila dengar adeleonradio.
baru ingat detik pertama ketika bersemangat untuk manaip banyak banyak.
dan sekarang aku kembali.
aku harap penulisan aku lebih baik.
aku harapkan kemajuan hadir dalam diri.

mula berblogging tahun 2009. spm kot waktu tu.
zaman myspace dan friendster. dan juga cc.
pada mulanya.
blog aku dipenuhi dengan deretan susuan gambar syok sendiri.
tapi tak sampai duckface. oh please lah.


1 comment:

Everything's Everythings said...

Hahaha rindu plak zaman frenster dgn myspace dulu xD
tapi time tu xde lah main blog lgi ;P