05 July, 2012

menjadi jadi

4july2012 lalu birthday my mother. 12july nanti tiba giliran aku pulak.
hihi tak sabar nak sambut.

apa kena dengan tajuk menjadi jadi dengan enty ni?
apa kena dengan hidup sejak akhir akhir ni? entah. tadi dalah kena tahan dengan polis traffic (tetiba)
GUA TAKDE LESEN LAGI. comel kan? dah bayar tapi tak amek test lagi. mohon undertable talk boleh tak!
tapi kena tahan dengan polis bukan sebab takde lesen tapi sebab tax motor dah mati. hihi

just pergi kluang bayar yuran and then beli pencuci muka dan pulang kembali ke rumah, lagipun hari ni puasa kan. cuaca sangat best sebab macam bulan puasa je.
ni nak cerita. hidup makin menjadi jadi. sebab duit.

DUIT TAKDA LAH WHOII! saja aku caps lock and then bold. (so dengan harapan boleh mohon ayah gula sorang lah ye?) kerja dan kerja lah lah lah lah.

banyak perancangan masa depan. dan rancangan tersebut perlukan duit dalam kuantiti yang banyak.
homaigodd. mohon dimurahkan rezeki.

AMIN YA RABBAL ALAMIN..
ASSALAMUALAIKUM.

No comments: