30 June, 2012

GET UP KLUANG

haluu! ini entry bergambar sempena pergi ke GET UP KLUANG kat Kluang Mall. (ish tak bermadah madah pulak ye) hikhih. percaya tak pergi gig dengan mak. well. my mak siap pakai baju kurung lagi. kau hado? mummy aka mak cakap suara Second Radio sedap. aww aww


hihi, apa motif muka muka ni? ekceli ni muka eksaited sebab hari ni keluar dating dengan mummy sekali. hihi. see, my mummy sedang drive. and then kami berposing dalam kereta.



everybody look at my mummy. sebab dia je aunty yang pakai baju kurung and then tengok second radio perform. kau hado? ahaks
erk apakah ni? motif? hahaha


sekitar majlis. muka over eksaited. hahah

 okay ;apar. jom, THE CIKEN RICE SHOP. (BUKAN SEKADAR NASI AYAM). yay

 OKAY. dah lapar, makan dulu. babai. hikhik
P/S: SHAWL YANG SAMA. EVERYWHERE I GO. INI LAH SHAWL PILIHAN. KBAI.

28 June, 2012

what the?

apa ni? kenapa ni? lama membisu
selama cuti sem.
apakah?
rindu membuak buak. rindu takkan habis lah. kenapa ni?
entry tentang apa ni?
hadoii, mood bola dalam keresahan ingat si leman my only one..
mana awak pergi sayang.

tunggu jarum panjang ke 2, jarum pendek ke 9.
apa ni?
separuh akhir lah EURO..

apa ni?
entry pasal apa ni? ish.
malam ni khamis malam jumaat lah.
masuk air.
ish apa kau type ni?

LISATYPO.

motif? TEMPE LOVE GREEN FIPPER . LOL