08 May, 2012

ANTAGONIST.

shit!
mencarut di tanah aku sendiri.
aku benci lah.
kenapa ni.
kenapa aku macam ni!

realiti memang puki #ZA
aku dah buat dah,
aku dah tumbuk dada aku,
aku dah lempang muka aku,
aku dah pukul laptop aku,
aku dah tarik rambut aku,
aku buat sekuat hati!

ke aku nak buat kat kau ni.
kau dalam watak entry sebelum ni.
baru aku baru.

aku stress lah mangkok,
memang aku stress.

aku dah muak mual muki,
muki tu apa ntah.

weyh sumpah lah,
aku benci tahan rindu.
aku benci final report ni,
aku benci interview.
aku benci sekarang ni.

mood bawak aku ke lembah bangang ni.
pe kena semua ni.

tatap cermin,
berderai air mata.
menitis laju.
aku dah benci tengok muka dalam cermin tu.
gelabah nak derai air mata bagai.

lalu,
aku tampar muka dalam cermin tu.
aku rasa sakit.
aku tampar lagi,
aku sakit lagi.

buntu, tolol, dungu, bangau
kucing, kerbau, babi, panda,
ahh! pe kena mereka dalam blog aku ni!


aku susah nak nafas.
baru kini, aku bersyukur dengan setiap nafas sempurna yang aku laksanakan.
sebab aku susah nak dapat,

aku sakit ke!!
kenapa doktor tak terus terang je.
nak berkias bagai cakap sebab aku banyak berfikir.
aku stress gila camgampang!

terus terang,
dah lama gila babi aku tak rasa bahagia.
bebas.
duniawi.

aku tak pernah mencarut macam ni.
selama ni aku kias kias
aku terus je sekarang ni

otak aku, berat macam laptop aku ni.
otak aku, ada rantai emas membelit.
otak aku, dah macam otak otak kempas.
otak aku,
bukan otak normal sekarang ni.

bila nak habis ni.
bila!
BILA!!!

ADD ON; AKU TUKAR BACKGROUND TWITTER KEPADA WARNA KUNING DAN JINGGA DENGAN HARAPAN AKU BOLEH CERIA. IA BEKERJA KE? TUNGGU SAHAJA REAKSI AKU LEPAS 2JAM.

ANTONYM ANTAGONIST .

2 comments:

Dak Fisha said...

perghhhh. terdiam seketika. tgk kau cam gini. errrr -.-"

Mellissa Juyaini said...

@Dak Fisha kuikuikui. aku sedang marah ni.