08 April, 2012

Yuyu Zulaikha Nak Cerita

Assalamualaikum! Salam Ahad :)

dah lama aku terfikir sebenarnya. macam mana lah seorang blogger tu boleh jadi blogger yang terkenal, berjaya, kaya dan sebagainya. tapi baru semalam tergerak hati nak wall post kat facebook kat seorang blogger muslimah yang comel ni.



Yuyu Zulaikha, si kupu-kupu kecik ni. siapa yang tak kenal kan. gambar ni pon ambil dari belog comel beliau.

sebab dia je yang paling rajin balas komen peminat. aku saje je tanya. tak sangka dia balas pulak. muahahha, terharu lah jugak. bukan senang orang popular ni nak balas komen peminat dia kann...



hehe, sempat lagi aku print screen. dan sekarang tak sabar nak tunggu entry dari beliau!


9 comments:

nurmujahidah said...

ades,, ni wat orang jelez nih..

Lisa Amstrong said...

@nurmujahidah hehe takmahu jeles nyaa. ce try wall post kat page dia. sure dia komen. hehe <3

EYFAalias said...

yuyu memang peramah. eyfa kenal dia time zaman myspace dulu. tau2 skrg dah famous hehee.

EYFAalias said...

yuyu memang peramah. eyfa kenal dia time zaman myspace dulu. tau2 skrg dah famous hehee.

Lisa Amstrong said...

@EYFAalias tulah, bukan mudah kan orang femes ni nak balas komen peminat. huhu

Syasya Johan said...

sempat lagi jadi typo detector,betul2,,jom tunggu entry dia XD

Lisa Amstrong said...

@Syasya Johan hehe malulah salah taip. tak sabar kan nak tunggu tips dari blogger ni.

yuyu Zulaikha said...

haipp haippp ^^ ape la.. jangan la minat minat yuyu..

maaf baru je tengok tengok balik wallpost orang T_T baru je nampak link ni.. adoi! maaf!!


selamat berbelog Lisaaaaaa! <3

Lisa Amstrong said...

@yuyu Zulaikha hee! nak tunggu entry dari Yuyu tuuh!