09 April, 2012

Doodle Ke Dodol?

Assalamualaikum!

baik hati betul si kawan aku Dak Fisha atau nama sebenarnya Nur Farisha Adura. siapa tak kenal dia, blogger popular kot. member class aku tu. ni blog dia: Coretan Dak Fisha. dia bagi aku dodol atau nama sebenarnya doodle. hehe, rajin betol lah. nak tengok?

Tengs untuk doodle yang comel ni



Aku ni bukan lah reti sangat nak lukis doodle ni. setakat pakai paint je tahu la. haha. yang ni doodle aku dapat dari Myra Azraff pulak. ini blog dia : Myra Azraff



comel kan! haha



dan yang terakhir aku dapat doodle dari blog The Lisa. hahaha, iaitu dari aku sendiri. korang nak tengok doodle yang aku buat pulak tak? hehehehe.


comel tak! doodle yang aku buat pakai paint je! hahahah

hoh, comel ke doodle yang dari blog The Lisa tu?.. {*-*}. cekomen sikit..

8 comments:

Dak Fisha said...

comel syg. takpe nanti kat poly. aku ajar ko gune paint tool sai lak tau.

JH said...

Cantik la ;)

Syasya Johan said...

yang myra azraff doodle dia semua lawa2 :D

Lisa Amstrong said...

@<a href="#c34 tenkiu fisha. tak sabar nak tunggu!

Lisa Amstrong said...

@JH yang dodol saya buat comel tak? hahahah

Lisa Amstrong said...

@Syasya Johan kan? lawa kan? yang lisa buat lawa tak? muahaha

Myra Azraff said...

kikikiki..semua comel2..xD...
akak punya pun sama...comel je tengok..bolat2...^_^

Lisa Amstrong said...

@Myra Azraff macam hasil kerja budak tadika kan. hahah