06 April, 2012

Dapat Duit Daripada Blog Anda!


Affiliate Program ”Get Money from your Website”

Assalamualaikum! Berdasarkan tajuk diatas. Nama pon blogger kan. So memang lah ternyata blogger tu suka berblogging. haha. Apa nta aku cakap ni. Tapi kalau korang nak harapkan churp-churp, says, nuffnung dan sebagainya. Lambatkan nak dapat hasilnya? Kelmarin aku baru join benda ni. Hari ni dah dapat 5dollar. Tunggu 200 dollar baru boleh cash out. Benda ni berfungsi contohnya macam ni. Mereka bagi kita kerja. Kita kena selesaikan. And then dapatlah duit tu masuk account. Korang tak perlu bayar sesen pon. Korang berminat?

Kelebihan:
  • Tak perlu jadi typist. Just copy paste apa yang mereka suruh buat.
  • Blog korang akan dapat traffic international punya.
  • Pendapatan yang lumayan.
  • Tak perlu bayar untuk daftar. 

So apa tunggu lagi? Aku ni join lah cepat! Tekan sini je wang tunai kalau malas nak pergi homepage. 

Get cash from your website. Sign up as affiliate.

4 comments:

Haruno Hana 하나 said...

Hana dh join tp x tau nk letak apa kat entri.. akak boleh ajar tak? :(

Lisa Amstrong said...

@Haruno Hana 하나 Hana kena buatlah apa yang dia suroh. Just copy paste je. haha, mudah dan masyuk!

mama aleen said...

kompom dapat ke cik lisa

Lisa Amstrong said...

@mama aleen Lisa baru je try buat natang ni. Free je lagipon. So kalau rugi pon tak rasa. hahahhaha. Ayuhlah join!