11 March, 2012

Majlis Penganugerahan Golden Circle & Sales Leader Avon

wow! Assalamualaikum.. hehe, tengok tajuk je. gempak siot. aku pergi event tu. sorang sorang lagi. hihi. yang sebenar benarnyaa.. aku hanyalah wakil kepada kakak kakak  aku, sebab dia tak dapat datang awal. so aku tolong amek kan anugerah-anugerah yang dia terima. ala, apa salahnya aku posing sikit untuk kakak aku. ianya bertempat di Grand Paragon Hotel, Johor Bharu.






Nilah orang yang sepatutnya dapat. Tapi, dia wakilkan aku je. dia datang cuma amek aku dan hantar aku balik. yuhu






actually, dah banyak kali aku naik pentas. sebab aku kena amek semua yang ada nama Juyaini kat belakang. haha. tapi cuma ni je baru dapat amek gambar, ni pon terpaksa lah aku pas camera aku kat orang lain.

see! atleast aku dapat jugak tau. Saler leader lagi. haha. well, nama aku ada DASH! 


just simple, kabaya, skinny jeans dan satin shawl. plague yang aku pegang semua tu adalah milik anak anak Juyaini. dan hanya aku sorang je wakilnya. 



ni, kakak aku punya. dia dapat best award. penjualan tertinggi untuk tahun 2011. aku cume enter prem je. haha

Okay! sekarang aku ada cita-cita baru iaitu nak jadi seorang usahawan muda! yay! eh eh, nak tahu tak, lepas aku naik pentas banyak kali tu, ada sorang makcik ni interview aku. dia tanya macam mana aku boleh buat jualan yang tinggi sampai dapat title lagi, padahal aku ni muda remaja lagi. emm, so.. aku pon terus terang je. cakap kat dia. aku ni hanya wakil kepada kakak aku, huhu. and then aku cakap la yang aku ni cuma jual kecil kecilan kat asrama je. hihi. tu je! tu je lah yang aku jawab. takkan aku nak poyo makcik tu pulak! hihi. okaylah. That's all . semoga cita-cita aku tercapai! amin..




No comments: