05 March, 2012

kucing cat kucing cat

hihi. sungguh aku suka sangat dengan kucing. tiap-tiap hari kalau bukak facebook je. ada je yang post pasal kucing. and aku nak share foto-foto kucing yang sangat comel comel tu. hihi *sambil type sambil senyum-senyum. Tetiba rindu kat Tempe tauu :(



































dan. Inilah Tempe. hihi.

kesemua gambar ini adalah daripada facebook. kecuali gambar Tempe. hii. Just share. tapi cita-cita aku nak bukak pusat kebajikan untuk kucing-kucing terbiar. harap tercapai! doakan ye :)

Maru! comel sangat!
hihi! tomey tomey sangatt! :)



10 comments:

Syasya Johan said...

mana dah tempe?coell kuds :D
kucing memang the cutest.btw,my kitten baru mati minggu lepas..muda lagi die tu *frust

! The Lisa ! said...

@Syasya Johan tempe tu lah, kucing yang last sekali tu. hahah. kitten awak meninggal? sedihnyaaa

myu said...

Samalah kte suka kucing :)

Anis Najwa Nazari said...

I LOVE CATS :d

! The Lisa ! said...

@myu
sama lah, lisa pon suka sangat kucing tauuuuuuuuuuuuuu. huhu

! The Lisa ! said...

@Anis Najwa Nazari ofkos I love cat too!

Yana Libra said...

comel tempe~~


saya doakan cita-cita awak tercapai..insya'Allah..nanti yang comel saya leh adopt dari pusat kebajikan awak tu..hehe~ :)

Cik Kay Jue said...

comey sangat..!klakar la yang selimut dengan tuala tu.. ehehe.. >_<

! The Lisa ! said...

@Yana Libra hihi, tak sabar nak tunggu awak adopt kucing kucing tu nanti!

! The Lisa ! said...

@Cik Kay Jue comel kan? ni semua amek dari fesbuk. huhu