09 March, 2012

BEN ASHAARI dan RAKAN BLOGGER


hihi. yay! assalamualaikum. actually, this is first time aku join Ben Ashaari punya segmen. haahaha.
dia kata tulis apa apa je. bermula pukul 9malam, tamat pukul 10malam. promosi sampai 12 malam. haha, malam malam dan malam! tuliskan apa yang menarik berlaku pada diri anda hari ini;


hari ini kena pergi ke biogas plant, and then ambil sample air busuk yang berhampiran dengan bio-gas plant tu, lepastu kena buat oil losses test. dan tidak ketinggalan. kena buat volatile fatty acid &alkalinity test jugak.


that's all for tonight! assalamualaikum!


11 comments:

AlyNn NyzAa said...

follow cni :D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

SURIANI ISMAIL said...

hehehehe...
jomm. tgk ape berlaku kat syaaa....
http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Azhafizah[フィザ] said...

mencabar keje tu.

Fiza datang dari segmen yang sama ^__^
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Ayumi Comot said...

huhu..xpernah lg join segmen ben ashari..insya Allah ade mase join:)

Muhamad Azam said...

RUGINYA SAYA TAK DAPAT JOIN SEGMEN NI

Saya follow sini walaupon tak join segmen ni :D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Zamani said...

Zam singgah sini dr segmen yg sama ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Cik FaRiZaM said...

dtg berkenalan.....jemputla ke blog sy.follow my blog back ok. :)

dayanQueen said...

salam...hola..singgah dari segmen yg sama..jom blogwalking reramai..meriah sket..hihhih..
follow u..klau sudi follow me back ya..
jemput la ke

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

LINDAHERY said...

b'walking *__*

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang bersiar-siar di blog The Lisa ! :)

Zaidalifah Hussin said...

Join segmen ni jom follow kumahuitu.blogspot.com