10 March, 2012

Ben Ashaari dan header blog saya


Cerita tentang header Blog saya. 

 "Blog Turquoise". Ianya simple. Dan saya berpuas hati dengan header ini.

that's all. okay! submit. hahah



18 comments:

Muhamad Azam said...

dari segmen sama

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-maksud-header-blog-saya-ialah.html

Arra Ahmad said...

simple sbb nak antar cepat eh?hehe

http://arazua.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

Pka Rahim said...

hi. dari segmen yg sama.
sudi2 lah singgah ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

terima kasih :)

!~ Dolly Auliya ~! said...

dr segmen sama... ohsemmm ><

http://cikauliya.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

jemput singgah.. thanks :)))

BEIHA MAT said...

assalammualaikum ! saya dari http://beihamat.blogspot.com/ selamat berblogging :)
blog awak nice sangat ! cute jee .. :)

zeybubumoshiiyui said...

Hii , Zey singgah sini . Nice blog dohh :)

http://zeyramunchys.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

farah.fauzi said...

join jugak

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

done follow blog ni..header tuu cute sgt..

Bee Shaz wals said...

hi singgah sini dari segmen yang sama
follow awak sudah,jom follow shaz yea
http://bee-shawal.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

cantik blog ni

Azhafizah[フィザ] said...

Simple is nice

datang dari segmen yang sama,jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

shiema sufian said...

wow, nice header and nice description. Keep it up dear (: jom follow shiema pulak - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

AlyNn NyzAa said...

singgah jln2 :D

Intan Wandalaara said...

hi.. datang dari segmen sama :)
btw done follow awk..

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

ZaroL said...

Cantik Header anda ! =)

pelangianoy.blogspot.com

Anis Athia said...

nice header, jom ke blog anis pula

http://anisempoi.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

MK Kimi said...

nice and simple! i like it!

ciksukaberangan said...

simple je. but nice :)

\\ Izzah // said...

dari segmen yg same

nice header ! ohsemm gilee :)

Follow + Terjah ?

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-header-blog-saya.html

misyamissyou said...

simple! :D