25 February, 2012

Tambah Follower Sampai Pengsan pulak


kepada yang kurang follower macam aku ni. ni aku join segmen yang dianjurkan oleh cik Lezza.

Tengok tajuk macam best je kan? haha, tambah follower sampai pengsan. sama jugak macam entry

aku sebelum ni. Kalau korang nak join pon boleh jugak. Buat entry simple pasal ni yang bertajuk

(Segmen Tambah Follower Sampai Pengsan ) yang dianjurkan oleh cik Lezza ni. Lepastu

macam biasa la. korang just kena tag blog kawan kawan yang kurang follower nya macam aku ni .

huhu. jangan lupa upload banner doraemon tu sekali tauu ! lepastu ping entry ni kat comment box

blog cik Lezza. Korang jangan lupa follow aku jugak tau :)


blog bertuah yang terpilih 

Tarikh tutup: 3/3/2012


notakaki dari penganjur:

Simple je kan syarat dia, Lezza x nak susahkan diri sendiri dan jugak korang. Meh la kita join reramai k...eh, lagi satu..Lezza minta jasa baik semua yang join segmen ni untuk follow semua blog yang join segmen selepas Lezza tutup penyertaan pada 3/3/2012. Barulah namanya tambah follower sampai pengsan. ye idak..peace. Lezza akan sentiasa update list peserta dari semasa ke semasa.



                   

16 comments:

Leeza said...

Hai..hai..Lezza singgah sini and follow skali. Thanks sebab sudi join and happy blogging =)

Patrick Star said...

Datang dari blog Leeza
Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Elia Laily said...

Elly singgah sini.. dah follow..
Jom follow elly utk segmen yg same..

http://elialaily.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

https://twitter.com/#!/EliaLaily

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001543656388

muel phine said...

datang dari segmen yg sama.. fllow blog sy k..

http://muelphine.blogspot.com/

! The Lisa ! said...

wink wink

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama. follow blog sy di http://afasz.blogspot.com

Natasya Naslin said...

singgah dari segmen yg sama ^_^"

terjah dia lak..
fuhh.. nasib x pengsan lg .. haha =p

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

lagi 2hari nak pengsan
sempat lagi datang folo sini
...........................
salam ukhwah (^___^)
...........................

Tyratyra said...

Haii, singgah dari segmen yg sama :)
Dah follow awak, jemput singgah ke blog saya :)

lifeoftyra.blogspot.com

:)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

wAa syahirah said...

follow sini dr segmen yg sama (:
jemput follow . ekeke

dilakhir said...

jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

done follow :)

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
http://arielzafwan.blogspot.in/

cik chemist said...

done follow ^_^ jenguk sini plk ye..

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

man luqman cool boy said...

http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html