25 February, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


Tambah follower tanpa blogwalking. Tanpa kata ( I follow you, You follow I )
Siapa taknak kan? Kalau nak dan suka suka sangat meh click link ni haa : SINI. Blogger bertuah yang dipilih ialah:

blog Maktams
blog Faten
Meikans Radio

Korang nak join? boleh .. buat entry macam ni!


* ala, entry simple simple pon takpe. 


*pastu nak upload banner tu. copy link yang kat bawah gambar kat dalam blog tadi tu. pastu paste kat url nak upload gambar tu.

*pastu tag la kawan kawan lain yang kurang follower nye tu. macam aku ni :(

*lepastu da siap korang post entry ni kat comment entry blog tadi tu. tau?


notakaki daripada MD:

  • MD sendiri akan buatkan link follow button korang.. jangan risau..
  • Sistem grouping akan dijalankan.. Korang akan dibahagikan kepada beberapa group.. Satu group 50 orang.. So korang kena follow 49 ja la.. Nanti kalau letak beratus nantu pengsan pulak..
  • Selepas korang telah ditetapkan dalam group mana, korang mestilah follow semua skali peserta dalam group tersebut.. Jujur ok !
  • Waktu menfollow akan diberitahu kelak.. Korang boleh follow blog MD dan like page facebook MD untuk mengetahui maklumat lanjut..


dah siap? dah siap boleh tidur. hahaha :D

16 comments:

ainol akasyah said...

mcm mana xpaham

The Lisa said...
This comment has been removed by the author.
Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen ni.. InshaAllah awak akan dimasukkan ke group 2.. Cek my blog @ 23/2/2012 pada pukul 3pm untuk senarai nama untuk follow2 nanti.. ^__^
Btw, MD follow sini ^^

adysutera said...

follow sini jugak... singgah blog i k. hehehe :P

Iera balqis said...

hye ! (^_^)

iera balqis dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis.. iera balqis da jadi follower blog nie..done follow blogger..hit me back dear :)
pages sye>http://www.facebook.com/pages/Iera-balqis/335898119785996

twitter sye>http://www.twitter.com/@BalqisThahirah

blogger sye>http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/

anim said...

hi, saya dri segmen yang sama (group 2)..
follow back oke..
:)

http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

Cik Aini Lavender's said...

hai..salam kenal,sy follow sini.kita dr segmen yg sama.group no 2 =p

http://miszpinkies.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

~ ADANDO ~ said...

Salam Persahabatan diAlam Cyber.

I follow....U Follow....

From: Adando.blogspot

mashitah ismail said...

hai the lisa (^^)

twistertwist said...

hye :) same segmen group 2 number.28 :) nice to meet :)

! The Lisa ! said...

@Iera balqiskita da follow awak lah :)

! The Lisa ! said...

@twistertwistnice meet you too :)

! The Lisa ! said...

@mashitah ismailhi mashita :)

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Azura @ cik buaya said...

follow dr segmen sme :)

QasehSuci said...

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html