30 January, 2012

Tugasan Saya Pada Hari ini

Pagi-pagi lagi muka da masam kat office. Tak tau la kenapa. Memang aku ni tak suka pergi office tu kot. Tak sangka pulak tang tu nak tengok buku log aku. Tanpa segan silu aku memberi buku log tersebut. And dengan tak sengajanya aku lupa yang aku ada kutuk dia. HAHAHAH. Patutla aku tengok dia baca buku log aku senyum-senyuum bagai. Tension je. So aku nak bagitau kerja ni lah aku buat hari ni.....






okay. Sekian terima kasih. Inilah tugasan saya sebagai environment engineer di KLPOM.

4 comments:

Ramona Alice said...

canteq la pic. ;)

Nur Melyssa said...

eh terima kasihh. biasa biasa je. hahaha

MiMiNadam said...

smart nya (;

Nur Melyssa said...

eh smart pulakk. terima kasih :)