09 January, 2012

I Got It!!!


yeahh! assalamualaikum.. rasa hatiku amat lah gembira. sebab aku da dapat apa yang aku nak. even tak dapat Lumix GF2. aku dapat Sony NEX3. aku beli camere tu pon dengan Sulaiman. Banyak kontoversi masa beli kamera ni. haha. aku takkan lupakan moment indah waktu beli kamera ni. hehe. Lepas beli kamera malam tu saje je pergi I-City nak pergi testing kamera. hahah. 





 aku memang tak pandai amek gambar pon. bapak buruk hasil shot snap aku sebab aku memang bukan dilahirkan untuk menjadi photographer. haha. harap je pakai kamera mahal tapi same jugak. sengalll!



 gambar yang aku amek masa kat I-City. Tak best pon I-City tu. baru aku tau.  haha. menyesal jugak pergi tempat tu. dala car park mahal. tapi aku sempat la jugak naik macam yang eye on Malaysia tu. boleh la murah jugak la, RM5 sorang. ni pon boypren aku yang bayakan. 



okay. Masa on the way nak pergi I-City aku lalu KL jap. ada sikit shotsnap yang buruk. sumpah buruk and kelakar je. hahahah. tak profesionla langsung. Well, I'm a beginner. Aku ni pengguna kamera je. bukan fotografer. hahahah







No comments: