16 January, 2012

Buat Header Blog lahh. HAHA


Lalalalala. Lame aku tak type diary ni. huhuhuh. Almaklomlah busy sikit. Huhuh// actually aku mengantuk sangat ni.kan indah kalau kat office ni desediakan ruang untuk staff berehat. And sediakan katil dan bantal dalam ruang rehat tersebut. Sebab terlalu bosan aku kat office hari ni aku pon bercadang nak tulis pasal cara nak buat header blog yang comel comel macam korang suka tu. Huhu. Aku dapat gambar gambar ini pon dari en. Google. Saje nak share dengan anda sekalian. Uhuh

open you PS. 







Fifth :
 Sixth :


























okay. Finished. HAHA. malas aku nak type sebenarnya. Aku just upload je.mandai mandai la korang tengok sendiri. HAHAH

No comments: