15 October, 2011

Sangap nak update blog.

hahha. According to the title above. Memang aku tengah sangap pon nak update blog ni. Tataw la kenape.
Hari ni hari Sabtuday, Class aku conduct 1 event ni. tak berapa nak event sangat laa. cume macam game show je. Actually da 2 kali da we'all in charge bende-bende macam ni (sambil buat muka belagak) . Tapi ni first time untuk sem 3 la. Sebab untuk subject Softskills. Memang dalam syllabus kann. So buat je la. Game show anjuran kitorang ni best jugak laa.. Jawab soalan, kalau salah kene dende. soalan semua berdasarkan general knowledge masing-masing. Denda nya tu la yang menarik. contohnya makan roti berjemkan belacan dan halia. Minum kopi pekat. Makan bawang hidup-hidup. Kene sapu buncho kat muka. Kene mandi 'hujan'. EEE.. macam-macam la. yang penting dendenya itu mengelikan. hahha. Mangsa-mangsa nya ialah sape yang join game show ni la. Iaitu DA1,DAS2, DAS5 DAN DAS6. DAS tu aka DIPLOMA (KEJURUTERAAN) ALAM SEKITAR. hahaha...  . Oh.. By the way, besok kami ada program menanam pokok bakau. Location: Haji Dorani, Sungai Besar. Selangor.  Kos aku yang pergi cume DAS1, DAS3 &DAS5. Maybe besok ada budak dari u lain jugak kot. hehe. masa tu la nak bertukar-rtukar nombor telefon. Hoho (bapak gedik) ...

sorry. agak teruk sikit gambar ni. HAHA. Yang ni Akmal dengan Yen.

Juara(das2) . Dengan trademark nya. 


hoho. kakak cantik ni kena makan bawang laa

Ni pon mangsa bawang jugak

haa. Ni la Mell dan Shaz. 

yang ni denda 'HUJAN'

Mr. Zaiyad bin Idrus. our softskill's lecturer

haha. hensem mane pon tak guna. kena jugak.