07 April, 2011

Apabila bercerita tentang FINAL EXAM

Lame da tak update blog kan ! nak taw tak bile aku dapat ide nak tulis kat blog ni? haha. masa dalam bilik air lah tadi. ceritanya begini : TIK. and tok .. lagi berapa jam je nak final exam. tapi macam nak tak nak je study. SEm 2 ni. aku rasa macam lebih relax kot even ada 10 subject. haha. Tapi final just ada 4 paper je. Iaitu : Hydrology & Water resources. Water supply engineering . Engineering mathematic and hazardous and toxic waste management.. Tapi 1 hape pon tak study lagi! malas ya amat. banyak sangat godaan! sekarang aku da ade hobby sports baru da iaitu squash. ahaha. menggelabah je main squash. bkan masuk final pon. Bukan wakil MSP pon. haha. Takpelah! tapi lecturer aku nasihat supaya dah nak dekat final ni tak payah la nak aktif sangat bersukan. Nanti final nak jawab ape.. macam sem lepas. aku neves lah sebab pes time kan jawab final exam kat poli ni. but aku rasa sem ni tade lah nak neves sangat. hehe. da senior lah katakan.. Masa tu aku g ceramah kat DSU. Dah last2 minit ni. dekatkanlah diri pada Allah. kalau perfect amalan kita kpd Allah. Insyaalah akan dipermudahkan urusan duniawi kita. Mengikut rancangan hidup aku. Lepas habis diploma nak sambung degree. hehe. tapi aku tatawlah tercapai ke tak rancangan hidup ni. Ni baru diploma pon da M da besar. nak sambung degree macam mana pulak kan. Aku sayangkan alam sekitar thats why lah aku amek environmental engineering. Tak sangke plak kan terambik ENGINEERING. macam lawak lak. dari art ke engineering, hahaha. Tapi takpelah. aku dah ada partner yang amik art. Boleh buat calon suami sebab aku sukakan lelaki yang berseni . Seni ni boleh buat hidup aku macam berada di awang-awangan. Sumpah sweet kalau suami aku macam tu!!! okaylah! Aku nak ucapkan GOOD LUCK FOR FINAL EXAM kat korang yang baca blog ni. Hope tade repeat pape subject keyh!

Pic ni Farisha yang editkan . Sebagai semangat untuk aku.